La defensa del principal acusat pel doble crim de Susqueda -Jordi Magentí- ha demanat al jutjat que investiga el cas que el mateix dia que es porti a terme la declaració del detingut s'acordi també la testifical del germà d'aquest. Aquesta diligència es justifica «en base a l'exhaustivitat de la investigació sobre la família que s'ha realitzat fins ara en el present procediment», ja que «si s'ha pres declaració a ties i cosines de segon grau, s'hauria d'acordar també la del seu germà», el qual asseguren que «manté una relació molt propera amb l'investigat».

Paral·lelament, la defensa també demana que els facin arribar certs documents relacionats amb la investigació, com per exemple «totes les declaracions testificals preses» o bé «l'atestat de totes les gestions efectuades pels Mossos d'Esquadra en relació amb les persones que han aparegut posicionades al pantà». Una altra de les informacions que interessa especialment a la defensa del sospitós són els moviments d'un testimoni que residia al Mas Llomar i que es troba il·localitzable des del passat mes de juliol i per al qual el Jutjat d'Instrucció número 2 de Santa Coloma de Farners va emetre fa només uns dies una comissió rogatòria a França. En aquesta petició es demana que els agents informin «del darrer moment en què es van poder comunicar amb ell i de totes les gestions realitzades i informacions obtingudes».

Pel que fa a l'apel·lació relativa a la llibertat de Magentí, acabat el termini de les parts per contestar el recurs, es traslladaran els documents a l'Audiència Provincial per a la seva resolució i en unes setmanes tindrà lloc la vista.