Anna Rotllant ha entrat a formar part de l'equip de govern municipal de l'Entesa d'Arbúcies, que al ple del 2 de gener va abandonar el càrrec per motius professionals.

Enmig d'agraïments i aplaudiments dels fins ara companys regidors, Ronda va fer un repàs dels anys va ser regidor, primer amb el grup municipal del PSC i, al 2015 com a regidor de l'Entesa.

L'exregidor va lamentar haver de deixar el càrrec perquè "és una satisfacció poder treballar per al meu poble" i va agrair el suport que ha rebut durant tots aquests anys dels companys de l'equip de govern i també dels regidors a l'oposició.

La nova regidora entrant, Anna Rotllant, és infermera de professió i treballa al CAP d'Arbúcies. Des del 2015 ja exercia com a delegada d'alcaldia i portava l'àrea de Sanitat i Salut de l'Ajuntament. Ara, amb el nou càrrec de regidora, passarà també a portar les àrees d'Habitatge, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies. "Començo aquesta nova etapa amb il·lusió i amb ganes de poder treballar pel poble d'Arbúcies i acompanyada d'un equip", va assegurar Rotllant en el moment del seu nomenament.