Tres homes haurien intentat segrestar una nena de 12 anys ahir al migdia a Sils. Segons ha informat l'escola on estudia la menor, la Jacint Verdaguer, i els Mossos d'Esquadra, els fets s'haurien produït cap a les tres del migdia en un carrer situat al costat del centre escolar.

En un comunicat emès per l'escola, s'explica que la menor tornava a l'escola després de dinar, quan tres individus han sortit d'una furgoneta gran i de color negre i l'han intentat segrestar. La nena hauria cridat i alertat una mare d'una altra alumna que es trobava a la zona, espantant els captors que han fugit. Segons els Mossos, els captors haurien intentat pujar la nena en el vehicle.

Des de l'escola asseguren que la Policia Local i els Mossos d'Esquadra ja han estat avisats i demanen a les famílies de la localitat i dels pobles del voltant que prenguin precaució, que comuniquin si veuen algun vehicle semblant sospitós i que acompanyin els nens i nenes a l'escola.

Per la seva part, els Mossos han confirmat que la família de la menor ha denunicat els fets i que han iniciat una investigació.

Des de l'Ajuntament, també s'informa que la Policia Local incrementarà la vigilància a l'entrada i sortida de les escoles.