El Carnaval de la Costa Brava Sud se celebrarà de l'1 al 7 de març i comptarà amb uns 4.000 participants. La nova edició de l'esdeveniment festiu va ser presentada ahir a Tossa de Mar per l'alcaldessa, Gisela Saladich, i pels batlles de Lloret i Blanes, Jaume Dulsat i Mario Ros.

Segons les dades aportades, a Blanes; a Lloret, unes 20 colles, amb un nombre aproximat de 1.500 participants; i a Tossa la participació serà d'unes 25 colles, amb més de 1.600 participants.

A Lloret, la rua es farà dissabte, 2 de març, a les quatre de la tarda, i diumenge, 3 de març, a les dotze del migdia; Blanes la farà també diumenge a les cinc de la tarda; i Tossa la farà el dissabte 16 de març a dos quarts de cinc de la tarda.

Aquesta edició serà especial per a Lloret, que celebrarà el 40è aniversari del Carnaval, una efemèride que celebrarà amb un concert dels Catarres el 2 de març. A Blanes les activitats es dirigiran a un públic familiar i, a Tossa de Mar, l'acte més festejat serà la 44a Gran Rua de la Ressaca del Carnaval que es farà el 16 de març.