El carrer Pla i Deniel va ser l'escenari de la inauguració de la carretera de Llagostera al seu pas per Caldes de Malavella diumenge. A la inauguració hi van participar l'hereu i la pubilla del municipi, el director de serveis territorials de Girona, Pere Saló, el diputat Jordi Camps i l'alcalde, Salvador Balliu, juntament amb els veïns i veïnes.

Les obres van acabar a principis del desembre i, segons l'Ajuntament, són importants per refer la xarxa de serveis principals d'enllumenat, d'aigua i de clavegueram, ja que l'antiga causava nombroses avaries.

La reforma també ha fet més amples les voreres, sobre les quals s'ha col·locat unes jardineres. El carrer Pla i Deniel està rehabilitat des de les termes fins a les noves restes romanes aparegudes sota el puig de Sant Grau. Està previst continuar amb les tasques d'excavació durant els propers anys en aquests àmbits perquè Caldes pugui lluir el seu passat mil·lenari. També s'ha recuperat l'antic safareig de Sant Grau. Feia molts anys que se'n guardaven les peces, i torna a lluir molt proper a la seva antiga ubicació.

L'objectiu del consistori amb les obres de la carretera és millorar la seguretat en les interseccions. L'obra es va licitar per 735.000 euros, dels quals el 90% l'ha pagat l'Ajuntament.