L'Ajuntament de Tossa de Mar invertirà uns 150.000 euros en la pavimentació de diferents aparcaments de propietat municipal. Segons va informar ahir el consistori, l'actuació es farà en els pròxims dies a l'aparcament de l'avinguda Catalunya, davant del parc de bombers, i a l'aparcament entre l'institut i la pista poliesportiva descoberta.

«Una de les mancances més exposades pels empresaris locals és la falta d'aparcaments de qualitat al municipi. Per això, l'Ajuntament ha iniciat un pla de millora dels aparcaments públics existents i la compra de nous terrenys per garantir aquests aparcaments en el futur», va explicar l'alcaldessa, Gisela Saladich (TU), qui va recordar que, fa uns mesos, l'Ajuntament va signar la compra dels terrenys de Can Truges per fer-hi aparcaments.

La inversió ha estat de 2 milions d'euros (a pagar en quatre anys) i permetrà disposar de 18.000 metres quadrats de terreny, de prop de 500 places per a vehicles i evitar que es desenvolupi un hotel a la finca.

A més, el consistori també ha comprat una altra finca al sector de Sa Coma per fer-hi aparcament, pel preu de 80.000 euros.