Un motorista es va encastar aquest dilluns passat contra un fanal després que se li creués un gos al barri de la Plantera de Blanes. El noi està ingressat a la Vall d'Hebron però la seva vida no perilla. La Policia de Blanes està ultimant l'atestat per traslladar-lo al jutjat.

El sinistre viari va produir-se el dilluns a la tarda a l'altura de l'avinguda Catalunya. El jove, que treballa en una pizzeria, anava en moto i tot d'una se li va creuar un gos a la via. Això va provocar que acabés xocant contra un fanal, sortís volant de la moto i quedés inconscient. Segons fonts consultades, el noi va recuperar la consciència ràpidament. Al lloc hi va treballar la Policia Local de Blanes, que ràpidament el van assistir, ja que estava molt desorientat. El SEM va traslladar el ferit a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va romandre fins ahir, però a causa de les lesions va ser traslladat a l'hospital Vall d'Hebron. El noi presentaria almenys la fractura de dues costelles i el maluc.

Respecte a la causa de l'accident, la propietat podria enfrontar-se a alguns delictes en cas que es pogués demostrar -si és el cas- que havien deixat anar sol l'animal, que es va trencar dues potes.