La Policia Local de Blanes va detenir ahir un delinqüent al municipi.

Aquest home, un vell conegut pels agents, va haver de ser reduït pels policies dues vegades en un sol dia.

El matí, pels volts de les set del matí, els policies van haver de fer ús de la Tasser perquè presentava un episodi, segons fonts municipals, de transtorn psíquic.Tot seguit, se'l va traslladar a l'hospital de Blanes.

I a la tarda, pels volts de dos quarts de dues, la Policia Local va rebre l'alerta dels veïns que hi havia un home que es llançava contra cotxes pel carrer i que alterava l'ordre públic. Es tractava del mateix individu que el matí els havia fet anar de corcoll.

Els agents, equipats amb guants, van encerclar-lo després que un d'ells l'entretingués i va acabar arrestat. En aquest cas, no va ser necessari l'ús de la pistola elèctrica, Tasser.

Els policies van anar amb molt de compte amb aquest individu perquè presenta malalties contagioses.

I de fet, una de les armes d'aquest individu és agredir o mossegar els policies. Amb les conseqüències que això poden comportar per la seva salut personal.

Segons ha pogut saber Diari de Girona, hi ha dos policies que van haver d'agar la baixa arran d'uns fets similars la setmana passada. Dos policies van acabar agredits per aquest home. Aquesta setmana, un d'ells ja ha estat donat d'alta.

La situació d'ahir es va donar l'avinguda dels Pavos de Blanes, cantonada amb el carrer Penedes.

En el següent vídeo es pot veure com els agents de Blanes actuen de tal forma que aconsegueixen reduir a l'individu:

L'home va quedar arrestat per alterar l'ordre públic i també, perquè posava en perill la seva pròpia integritat física, mentre es llançava contra els vehicles.

En l'actuació de la setmana passada, l'home que viu a la població de Blanes, sovint va sota l'efecte d'estupefaents, va acabar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i un de lesions. Com es pot veure, en aparèixer ahir de nou pel carrer, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs pels fets de l'anterior setmana.

La setmana passada va agredir diverses persones al carrer i quan la policia el va detenir, dos d'ells varen acabar ferits.