Un accident de trànsit El sinistre viari ha tingut lloc pels volts de dos quarts de sis del matí.

En l'accident s'hi ha vist implicat un sol camió que ha bolcat a tocar d'una rotonda que hi ha a Mas Cremat, l'entrada de Blanes venint de Tordera, a l'altura del quilòmetre 4.

A lloc s'hi han traslladat els serveis d'emergències (SEM, Bombers i Policia Local)

En el sinistre viari, el conductor del tràiler ha resultat ferit de poca gravetat. El SEM l'ha evacuat en ambulància a l'hospital comarcal de Blanes.

A causa dels fets la carretera Gi-600 ha hagut de tallar-se al trànsit en aquest punt i s'han fet desviaments per la carretera Gi-682.

Malgrat l'aparatositat del sinistre viari, ja que el trailer ha bolcat en un costat de la via, no s'ha acabat espargint la càrrega a la via. Aquest camió transporta panells solars.. L'accident ha tingut lloc quan sortia de l'Avinguda d'Europa i travessava la rotonda de Mas Cremat -al quilòmetre 4 de la GI-600- en direcció a Tordera.

Quant a les causes de l'accident, la Policia Local està ultimant l'atestat però ja ha avançat que després de practicar-li la prova de l'alcoholèmia al conductor del vehicle accidentat, aquesta ha estat negativa.

Per poder retirar el vehicle d'alt tonatge han calgut tres vehicles: dues grues i un camió-grua, que han iniciat l'operació pels volts de quarts de 9 del matí, finalitzant poc després de dos quarts de 10. El vehicle accidentat mesura 20 metres d'allargada i per això, han calgut tantes grues, segons informa l'ajuntament de Blanes.

Durant tota l'operació s'ha tallat el trànsit del tram afectat de la GI-600 per facilitar les tasques de les grues, desviant la circulació per la GI-682 temporalment.

Això ha causat retencions de circulació a la zona, ja que és una hora amb molt de trànsit pels conductors que van a la feina o a acompanyar els infants als centres escolars.

El tràiler accidentat portava una càrrega de plaques fotovoltaiques procedent de Perpinyà, i circulava en direcció a Terol.

El conductor del vehicle, veí de Blanes, ha fet nit al seu municipi i ha reprès la ruta avui al matí.

En l'atenció de l'accident han intervingut sis patrulles de la Policia Local de Blanes així com una grua municipal del mateix cos. També hi han participat dos vehicles dels Bombersi una ambulància del SEM, que s'ha encarregat de traslladar el ferit al centre sanitari.

Per la seva banda, una unitat de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat enllestirà les tasques de neteja de la via.