27 de abril de 2019
27.04.2019
Diari de Girona

La Guàrdia Municipal de Fogars impedeix un robatori en una nau

Els agents van sorprendre i identificar dues persones que intentaven entrar per la força en el recinte del polígon

27.04.2019 | 02:09
La Guàrdia Municipal de Fogars impedeix un robatori en una nau

Els agents de la Guàrdia Municipal de Fogars de la Selva van impedir un robatori en una nau industrial situada dins el municipi. Segons van explicar a les xarxes socials, els fets es van produir durant la Setmana Santa quan una patrulla va sorprendre i identificar dues persones que intentaven entrar a robar dins el recinte. Els agents van trobar el cotxe dels suposats delinqüents aparcat a uns metres de la nau i, a l'interior, hi van localitzar eines que, entre altres coses, es fan servir habitualment per forçar portes i finestres.

Aquesta però, no va ser l'única actuació que van portar a terme durant la setmana de vacances. El cos municipal també va impedir una ocupació en un immoble del municipi gràcies a la col·laboració ciutadana. Un agent va identificar una persona quan aquesta ja havia canviat el pany de la porta principal. Finalment, l'ocupa va acabar abandonant l'habitatge voluntàriament i entregant les claus noves al guàrdia de Fogars. Aquesta persona tenia múltiples antecedents policials. A més, a través de la placa de matrícula van poder identificar dos presumptes delinqüents més: a l'autor d'una estafa en un centre comercial i una persona presumptament implicada en un petit furt al municipi.

En aquest sentit, la guàrdia municipal va destacar que el patrullatge preventiu de suport de la vigilància juntament a la videovigilància i la col·laboració els equips d'investigació, suposa un «bon còctel dissuasiu, però també productiu» en matèria de seguretat ciutadana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook