Continua ingressada a l'hospital Josep Trueta de Girona la dona ferida greu ahir als Correbous de Vidreres. Els altres 18 ferits ja van ser donats d'alta ahir.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners han obert una investigació i avui es tornarà al lloc per fer una inspecció ocular. El recinte on va passar l'accident es troba precintat.

Imatges del toro saltant la tanca de la plaça del correbous de Vidreres

Els fets es van desencadenar aquest diumenge al vespre i el toro va saltar la tanca del recinte i va envestir alguns espectadors que hi havia a la graderia, deixant 19 persones ferides.

El SEM en va evacuar vuit a l'hospital Trueta i una d'elles ferida crítica i una de greu. Fonts de l'hospital asseguren que tots els atesos en aquest centre sanitari ja van ser donats d'alta amb excepció d'una dona d'edat avançada, que ahir es va operar. La dona es troba en estat greu però no es tem per la seva vida.

A l'hospital Santa Caterina de Salt ahir també es van atendre set persones i tots van rebre l'alta. Així com la persona atesa al CUAP Güell, també ja és a casa.

La investigació policial per la seva banda segueix el seu curs i els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma tenen obertes diligències informatives. Des d'ahir la plaça desmuntable de braus està recinte i avui està prevista una inspecció ocular. Quan els Mossos hagin conclòs l'atestat, aquest serà remès al jutge de Santa Coloma que porta els fets.

Per la seva banda, l'ajuntament ha obert un debat sobre la continuitat dels Correbous.