Quatre presumptes lladres que acabaven de robar una casa al municipi gironí de Vidreres han estat detinguts després que patissin un accident al cotxe en què fugien i que els Mossos d'Esquadra trobessin al vehicle joies, una arma de foc, tornavisos i guants.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, el sinistre va tenir lloc el passat 16 de setembre a la localitat de Tordera i els detinguts són tres homes i una dona, d'entre 19 i 50 anys, tots de nacionalitat xilena i veïns de l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

Els fets van tenir lloc cap a les 11.30 hores, quan el vehicle, que circulava per la carretera N-II, va fer un gir estrany, va sortir de la via i va bolcar.

Els Mossos d'Esquadra, després d'activar els serveis sanitaris, van assistir als accidentats i, una vegada comprovat que estaven il·lesos, van veure que es comportaven de manera poc habitual i que volien abandonar el lloc ràpidament.

De manera immediata, van veure que llançaven al marge guants i llanternes, per la qual cosa els agents van procedir a registrar-los i van trobar les joies, l'arma de foc i els tornavisos.

Simultàniament, la Policia Local de Vidreres alertava del robatori a l'interior d'un domicili d'aquesta localitat i, en constatar que els objectes sostrets coincidien amb els intervinguts en l'accident, es va procedir a la detenció dels ocupants del vehicle.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar ahir dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Arenys de Mar (Maresme), que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.