L'Ajuntament de Riudellots de la Selva va anunciar ahir que Jair Domínguez serà el pregoner de la Festa Major. La festivitat s'iniciarà oficialment el divendres 27 de setembre, amb el repic de campanes i la lectura del pregó a càrrec de Domínguez, conegut per les seves aportacions a programes mediàtics com Polònia, Crackòvia, Minoria Absoluta i l' Està passant de TV3, entre d'altres.

Segons l'Ajuntament, la programació d'enguany inclou actuacions musicals per a les dues nits joves del cap de setmana amb Celtas Cortos, Diversiones, Animal DJ, Doctor Prats, Overdose Band, Lo Puto Cat i David Busquets, el cantant i compositor riudellotenc que acaba de publicar el seu segon disc, Instints.

Tot i que el gruix de la programació començarà divendres 27 i s'allargarà fins al diumenge 29 de setembre, aquest proper cap de setmana Riudellots escalfa motors amb la programació de diverses activitats que també s'han inclòs en el programa de la Festa Major 2019.

En aquest sentit, per a dissabte i diumenge hi ha prevista la XVII caminada popular i la XIV edició de la bicicletada Poli-Poble en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i la representació teatral de l'obra El noi de cal Pelut i xafarderies, a càrrec dels Teatrerus de Riudellots.