Una fuita de gas va obligar ahir a confinar vint veïns d'un bloc entre l'avinguda Frederic Mistral i el carrer Joan Baptista Lambert, al centre de Lloret de Mar.

La incidència va deixar, a més, 1.040 abonats sense servei. Segons el consistori, el motiu de la fuga de gas haurien estat uns treballs que feien uns operaris municipals que haurien trencat la canonada per error.

Els Bombers de la Generalitat van desplaçar dues dotacions al lloc dels fets i van començar a treballar a partir de les 12 del migdia fins a les tres de la tarda. Segons el cos, la feina va consistir a aturar la fuga i a fer tasques de suport a la companyia de gas.

Segons l'Ajuntament, la Policia Local va tallar la banda del carrer i avinguda afectada i va desviar els vianants. D'altra banda, el consistori va fer un avís de la situació a Protecció Civil.

El motiu de la fuga, expliquen els serveis d'emergència, hauria estat un cop de pica quan els operaris municipals estaven fent tasques de substitució d'arbres.

En aquest sentit, per qüestions de seguretat, es van confinar vint veïns d'un dels blocs afectats. D'altra banda, l'Ajuntament va informar que un segon edifici dedicat a pisos d'ús turístic va quedar afectat però no hi va haver incidències perquè es trobava vuit.