El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes ha enviat a presó un lladre que va robar la cartera i el mòbil a un veí de la població a cops de puny. Segons va informar ahir l'Ajuntament, l'atracament va tenir lloc dimecres a plena llum del dia.

La Policia Local va rebre l'avís a les onze del matí alertant que acabaven d'assaltar un home al barri del Control-Horta de la Perla. Segons l'alerta, la víctima estava estesa a terra i tenia lesions importants. Fins al lloc s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra. La víctima va poder facilitar una descripció de l'agressor i el van poder detenir minuts després. Segons fonts municipals, l'assaltant és veí de Santa Coloma de Gramanet i va ingressar a presó divendres després de passar a disposició judicial dijous al vespre.

La reconstrucció dels fets

L'atracament es va produir dimecres al matí, la víctima va ser assaltada al carrer a plena llum del dia. El presumpte autor dels fets, del qual no ha transcendit l'edat, hauria donat cops de puny a la cara a la víctima -un veí de Blanes de 55 anys- fins a obtenir-ne la cartera i el mòbil. Posteriorment, es va poder alertar a la Policia Local, que es va traslladar al lloc dels fets i va alertar als Mossos d'Esquadra i al SEM, gràcies a la descripció proporcionada per la mateixa víctima, va poder detenir uns instants més tard al centre de la ciutat i en escorcollar-lo van trobar els elements robats. La víctima va ser traslladada a l'hospital.