El grup municipal de Lloret En Comú-Podem denuncia el mal estat de Lloret En Comú-Podeml'aparcament En un comunicat, la formació exposa que hi ha «problemes de filtracions d'aigua» que existien abans de les obres de remodelació de la plaça i que, segons indiquen, ara s'haurien agreujat. D'altra banda, expressen que hi ha puntals arreu de la zona d'aparcament que «generen inseguretat als veïns que volen aparcar-hi el cotxe».

Des del partit exigeixen al govern que resolgui aquestes situacions «de manera immediata» i insten que «es faci d'aquesta zona un espai segur». Els comuns també demanen que el cost d'aquestes reparacions l'assumeixi la constructora.

D'altra banda, el grup també critica la «manca de funcionalitat» de l'espai: «Les obres de la plaça s'han perllongat excessivament i han resultat en una plaça dura, que no és del grat de molts veïns, sense cap ombra i amb una estètica gens atractiva».

Més de 800.000 euros

Les obres de la plaça Pere Torrent es van iniciar el maig del 2019 en el marc del pla de reconversió turística de l'Ajuntament. El cost dels treballs, que encara no han finalitzat -ja que cal pintar i plantar l'arbrat de la plaça- han tingut un cost de 825.037,47 euros.