La Policia de Blanes ha detingut un home de 37 anys després d'una persecució per ser el presumpte responsable d'un punt de venda de drogues al barri de Mas Florit, als afores del municipi. Segons va informar l'Ajuntament a través d'un comunicat, la policia va sospitar de l'home després de diversos patrullatges preventius de la zona. Els agents van decidir muntar un dispositiu policial aquest dimecres al vespre amb un agent de paisà que vigilava l'immoble. El policia va comprovar que l'home sortia ràpidament del domicili i pujava a una moto. L'agent va donar l'avís a una altra patrulla perquè l'interceptés, però el detingut va fer cas omís a les senyals policials que l'obligaven a aturar-se.

Segons detalla el consistori, el motorista va fer una maniobra estranya i va acabar xocant contra tres vehicles, tot i que no va provocar cap ferit. Un cop identificat, el van escorcollar i van trobar que portava set paperines de cocaïna i 290 euros en efectiu, motiu pel qual va ser detingut per un delicte conta la salut pública. Posteriorment, els agents van accedir al domicili del detingut i van trobar 600 grams d'haixix repartits en deu tauletes de 60 grams i una bossa amb 25 capses d'un ansiolític.

La matinada de dijous el detingut va ser traslladat a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Selva Marítima i ahir va passar a disposició judicial, als jutjats de Blanes. L'home compta amb antecedents per tràfic de drogues.