Una de les canonades d'aigua de la plaça de la Llevadora d'Anglès es va tornar a rebentar dimarts a la nit, deixant sense servei els veïns de la zona. Segons va informar l'Ajuntament, els fets van tenir lloc a cap a les deu de la nit, quan, per causes que es desconeixen, es va trencar una canonada i va provocar una gran fuita d'aigua.

Per tal de solucionar el problema, el consistori va alertar a l'empresa que presta el servei, Aqualia, que una hora després ja era a la zona afectada, treballant-hi amb la maquinària per poder restablir el servei al llarg de la matinada.

Per tal de trobar l'origen de la fuga, es van tancar les claus de pas i els treballadors van haver d'obrir una rasa. En total, van fer tasques durant quatre hores, fins a les tres de la matinada, moment en el qual es van donar per finalitzades. Tot i això, els usuaris encara van haver d'esperar unes hores més per recuperar el servei, ja que es van haver d'obrir les claus de pas i esperar fins que els trams afectats disposessin de la pressió òptima per al bon subministrament.

Segons va confirmar l'alcaldessa, Àstrid Desset, aquest trencament es va produir només una setmana després que ja se'n produís un a la mateixa zona.