Entitats ecologistes i veïns de Viladrau han posat el crit al cel després de veure que aquest diumenge el cabal de la riera Major del municipi havia aparegut amb una escuma blanca d'origen desconegut. Alguns veïns temen a través de les xarxes que «es tracta d'un vessament il·legal».

Per la seva banda, la CUP ha assegurat que «cal arribar al final, trobar-ne l'origen i explicar-ho de manera clara. La informació és necessària per evitar 'alarmes socials'». En aquest mateix sentit s'ha manifestat el grup SOM Viladrau, que ha presentat una instància a l'Ajuntament perquè investigui el fenomen i n'expliqui les causes», mentre que des de l'Ajuntament apunten que estan investigant els fets per esclarir si es tracta d'un vessament il·legal i com s'ha produït.

Massificació al Montseny

En el marc d'aquesta situació i de la massificació que estan vivint els municipis com Viladrau, que formen part del Parc Natural del Montseny, cada cop són més les entitats que reclamen que es restringeixi l'accés a l'espai natural i que es doti de més protecció.