La Policia Local d'Arbúcies ha detingut un lladre aquest diumenge que es va veure sorprès pels agents quan fugia després de cometre un robatori en un establiment. La detenció va realitzar-se durant el patrullatge ordinari que fan els agents de la localitat. L'arrestat és un veí de la localitat, conegut per la policia i a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un robatori i furt d'ús de vehicle i un robatori amb força.

Els fets es remunten cap a dos quarts de cinc de la matinada, els agents de la Policia Local estaven patrullant i a l'altura del passeig de Palacagüina van veure un cotxe de la marca Opel que circulava sense llums. Per aquest motiu, els agents van demanar al conductor que s'atur Però aquest en el moment que s'acostaven els agents va accelerar a gran velocitat.

La policia el va perdre de vista uns minuts i a l'altura del polític industrial de Cal Xic van veure un altre cotxe, de la marca Ford, que anava amb una porta trencada. El van seguir i van comprovar que el duia el mateix conductor.

Els policies li van fer un seguiment i quan intentava incorporar-se a la GI-552, el cotxe se li va aturar i es va avariar. Mentre això succeïa, els policies locals també van demanar suport als Mossos d'Esquadra, que hi van enviar dues patrulles.

Cotxe robat al polígon

Els agents de la Policia Local van detenir el conductor quan tot just passaven sis minuts de les cinc del matí. Després de comprovar les dades del vehicle que s'acabava d'espatllar a la carretera, van comprovar que s'havia robat. El cotxe presentava un pont acabat de fer i la porta estava trencada. Aquest cotxe pertany a un veí de la població, que ha pogut recuperar-lo i que el tenia aparcat al polígon.

Després de diverses comprovacions, els policies també li van poder atribuir un altre robatori. En aquest cas, amb força en un establiment de la població, que acabava de realitzar, presumptament, poc abans que la Policia Local el veiés per primer cop sense llums i anant amb l'altre vehicle. Es dona el cas que el detingut és un delinqüent conegut per la policia i que durant la setmana havia protagonitzat diversos problemes al poble.