Els Bombers han treballat aquest matí en un incendi en una casa en construcció d'Amer.

El foc s'ha declarat cap a tres quarts de deu del matí i ha afectat una habitació de la vivenda, que es troba al número 8 del carrer Girona. En el moment dels fets no hi havia ningú a l'immoble.

L'habitació ha quedat del tot destrossada però l'alta temperatura també ha causat destrosses a la casa de davant. Concretament ha fet trencar els vidres d'una finestra i ha malmès persianes.

L'incendi en l'habitació sinistrada ha cremat les bigues de fusta i la resta de l'estança. Els Bombers han pogut donar per controlat el foc quan passaven dos minuts de les deu del matí.

Després han remullat l'estança i també han treballat en tasques de ventilació a la casa veïna, també afectada pels fets.

Fins al lloc dels fets els Bombers hi han desplaçat tres dotacions. També han anat a lloc el SEM i els Mossos d'Esquadra.

A la casa veïna sí que hi havia els seus inquilins però si bé han inhalat una mica de fum, no han necessitat finalment atenció, segons els Bombers.

L'arquitecte municipal, segons els Bombers, també ha anat a la casa on ha tingut lloc l'incendi per comprovar que no hi havia perill amb l'edifici.