Creu Roja Joventut de l'Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa comença la Campanya de Recollida de Joguines.

Des de l'entitat recorden que serà especialment dur aquest Nadal perquè la COVID-19 està colpejant no tan sols sanitàriament, sinó també a l'àmbit social i econòmic. Per això es creu que creixerà el nombre de famílies a les quals s'haurà d'ajudar.

S'ha posat en marxa la campanya amb el lema #elsseusdretsenjoc.

S'estan preparant diverses accions que s'aniran fent públiques els dies vinents, la primera de les quals tindrà lloc el proper cap de setmana.

S'instal·larà una parada informativa a la Plaça Verge Maria, a tocar del Carrer Raval. S'informarà sobre la campanya i es recolliran joguines, recordant que cal que siguin noves, així com que no poden ser ni bèl·liques ni sexistes, en sintonia amb el caràcter neutral que defineix Creu Roja.

La parada estarà oberta de les cinc de la tarda a les vuit del vespre i està previst que es torni a muntar al mateix indret i amb el mateix horari una setmana més tard, és a dir, el dissabte 5 de desembre. La campanya culminarà com és habitual a finals de desembre, i s'ha demanat la col·laboració de tota la ciutadania perquè hi contribueixi bé donant jocs i joguines noves, o bé amb donatius econòmics.