Un lladre multireincident ha ingressat a presó després de cometre sis robatoris en menys d'un mes a Lloret. En un dels casos més destacats va simular ser un client d'un taxi i va amenaçar amb una arma de foc el conductor junt amb un altre lladre per robar-li la recaptació, però no ho van aconseguir.

El detingut pels agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes té diversos antecedents per delictes contra el patrimoni. Es tracta d'un home, de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Lloret de Mar, a qui s'acusa de ser el presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força, dos robatoris amb violència i intimidació, danys i lesions.

El primer dels fets va passar el 26 de novembre quan el xofer d'un taxi feia un servei amb dos passatgers a Lloret de Mar. En un moment donat un dels homes que duia el va agafar pel coll i el va amenaçar amb una arma de foc mentre l'altre intentava prendre-li la recaptació. Finalment el taxista va repel·lir l'atac com va poder, es va apoderar de l'arma i els autors van fugir del lloc. Un cop es va recuperar de la situació viscuda, va poder explicar els fets a una patrulla dels Mossos que passava en aquell moment. Aleshores va iniciar una recerca per la zona sense cap resultat. La matinada de l'1 de desembre la propietària d'un local d'estètica va tancar el seu establiment i l'endemà va veure que presentava senyals de forçament. Els autors del robatori es van emportar un telèfon mòbil de l'interior del local.

A mitjans de desembre es van produir tres robatoris amb força a Lloret de Mar amb els mateixos signes de forçament a les portes d'accés. En un d'ells va escalar fora d'un domicili i va robar una tauleta. Arran de la investigació i la col·laboració de la Policia Local i els testimonis, les indagacions van determinar que l'autor dels fets era el mateix, i se'l va arrestar el dia 17.