Una crema de canyes i rostolls en una finca agrícola es va descontrolar i va provocar un incendi a la zona del barri del Puig de Blanes. El foc es va estrendre fins a un centre de jardineria a la carretera de la Costa Brava, entre Lloret i Blanes.

Segons Bombers, van rebre l'avís passats vint minuts de les set de la tarda. Al lloc s'hi haurien desplaçat fins a cinc unitats. La Policia Local de Blanes que també va rebre l'avís es va desplaçar fins a la zona.

El propietari de la finca va relatar, segons l'Ajuntament de Blanes, que l'origen del foc va ser una crema de canyes i rostolls que es va descontrolar.

El foc es va estendre dels canyissars fins a un centre de jardineria situat al quilòmetre 7,5 de la carretera d'accés a la Costa Brava.

Les flames es van acabar escampant i van cremar una màquina retroexcavadora i una pila de caixes de plàstic al pati del centre.

La crema d'aquests elements va provocar un espès fum negre, visible des de diferents punts del municipi. Cap persona va resultar ferida.

La ràpida actuació dels cossos d'emergència va evitar que l'incendi s'estengués més enllà i afectes els terrenys del costat i els boscos propers.

El foc es va donar per extingit mitja hora més tard.