La Policia Local de Blanes

Fins a 43 d'aquestes denúncies són contra usuaris i responsables de bars, restaurants i establiments que incomplien l'horari o l'aforament.

Aquest febrer es compleixen tres mesos -del 30 d'octubre al 31 de gener- des que la Generalitat va posar en marxa un nou paquet de mesures de seguretat sanitària per contenir l'expansió de la Covid. Durant aquest temps, la Policia Local de Blanes ha incrementat els controls tant a peu de carretera com a l'interior del municipi.

Des de llavors, el cos de seguretat municipal no ha abaixat la guàrdia, fent especial èmfasi en els controls que es munten coincidint amb els caps de setmana quan el confinament municipal és més susceptible que es pugui incomplir.

Durant aquests tres mesos la Policia Local de Blanes ha identificat un total de 10.441 vehicles, i ha aixecat 916 actes per haver incomplert alguna mesura restrictiva anti-COVID.

La majoria són per haver incomplert el confinament municipal, però també n'hi ha d'altres tipologies. -un total de 43 sancions s'han imposat a usuaris i responsables de bars, restaurants i establiments que, o bé incomplien l'horari d'obertura, o bé l'aforament màxim permès.

Una festa en un domicili

També s'hi inclouen en aquestes 43 sancions, les actes que es van aixecar contra 14 persones que estaven celebrant una festa en un domicili.

Pel que fa als locals comercials i de restauració, dos d'ells han estat sancionats en més d'una ocasió. Destaquen un bar i un establiment d'estètica que han estat sancionats tres vegades cadascun.

Un altre cas, del que informa l'ajuntament, és el d'un local de queviures on, a més a més de superar l'aforament màxim permès, s'hi estava consumint al seu interior i va acabar sancionat.

També s'han sancionat a persones que han trencat el toc de queda que segueix vigent des de les 10 de la nit fins a les 6 del matí, o bé per no dur la mascareta posada a la via pública.

Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus