La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut un jove de matinada per trencar l'aparador d'un supermercat amb un puntal d'obra.

Els agents l'han arrestat després d'una breu persecució. A més han comprovat que abans també havia destrossat la vidriera d'un altre establiment.

L'arrestat és un jove de 33 anys, natural i resident als Països Baixos a qui acusen de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en grau temptativa i un de resistència als agents de l’autoritat.

Els fets han passat aquesta nit al voltant de les quatre de la matinada, quan una persona ha trucat a la central de la Policia Local informant que hi havia una persona al carrer Venècia trencant l’aparador d’un supermercat de Lloret. Els patrulles de servei han estat alertats i al cap de pocs minuts han identificat al jove que portava un puntal d’obra, Aquest ha fugit corrents en veure els agents. Finalment ha estat detingut després d’una breu persecució a peu.  

Els agents a més han comprovat que el detingut ja havia actuat prèviament perquè a banda de trencar el vidre del supermercat, també havia fet miques l'aparador d’altre establiment del costat fent servir el mateix puntal d’obra. 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais en un comunicat destaca que des de l'ajuntament “agraeixen la col·laboració ciutadana i l’actitud cívica i responsable de la persona que va alertar als serveis policials”.