L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha presentat avui la targeta “Compra Lloret” acompanyat del regidor de Comerç, Cristian Fernàndez i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

La targeta “Compra Lloret” és una targeta moneder impulsada per l’ajuntament de Lloret de Mar que està subvencionada i que té un preu de 50€ per gastar als establiments comercials i de restauració del municipi, dels quals l’Ajuntament en subvenciona 20€. El regidor de Comerç ha explicat que “Uns dels principals objectius és el de dinamitzar al màxim la campanya de Nadal”. També, i com a novetat respecte a la campanya del 2020, Cristian Fernández destaca que “Per millorar el servei de venta i evitar les cues aquest any s’haurà de demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament”.

Podran beneficiar-se de les targetes “Compra Lloret” les persones majors de 18 anys empadronades a Lloret de Mar. Cada persona podrà adquirir un màxim de 4 unitats, i per fer-ho hauran de mostrar el document d’identificació original en el moment de la compraA més, el pagament s’haurà de fer mitjançant bancària.

Les targetes es poden adquirir al Museu del Mar, de dilluns a dissabte, i es podran utilitzar fins al proper 6 de gener als més d’un centenar d’establiments de comerç i restauració adherits a la iniciativa, i que varen ser considerats no essencials durant l’estat d’alarma. 

En total hi ha 6.000 targetes a disposició i es destinen un total de 100.000€ a aquesta línia d’ajudes al sector comercial. L’impacte econòmic sobre el comerç local es calcula en 300.000€.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha explicat que “Redundem un èxit. És una iniciativa molt valorada i que establiments i consumidors ja estan esperant.” I afegeix “Continuem amb un context de pandèmia i amb una situació complicada per al sector productiu, aquesta iniciativa forma part d’un paquet d’ajudes que ja vàrem impulsar l’any passat i que inclou ajudes a noves activitats, reformes de mobiliari o de persianes entre d’altres”.