Riudellots de la Selva posa en marxa una aplicació de mòbil per tal que els veïns i veïnes puguin posar en coneixement de l’Ajuntament aquells desperfectes o incidències que identifiquin en el municipi. D’aquesta manera, el consistori vol facilitar la comunicació entre els ciutadans i el govern municipal.

Per poder utilitzar aquest servei, l’Ajuntament ha informat que cal descarregar-se gratuïtament l’APP «Línea verde» a Google Play o a l’APP Store. Un cop baixada l’aplicació, si l’usuari vol comunicar alguna incidència, només cal seleccionar el municipi de Riudellots de la Selva i després clicar el botó «Nova incidència». De manera automàtica, l’aplicació detecta les coordinades exactes d’on s’ubica el desperfecte. A banda, es demana fer una foto per poder veure els danys. A banda de l’aplicació, també s’hi pot accedir a través d’una pàgina web.

Segons l’Ajuntament de Riudellots, l’usuari també podrà plantejar qualsevol consulta mediambiental, calicant a «Fer una consulta». En un màxim de 24 hores, asseguren, rebrà una resposta per part d’un equip d’experts sobre el tema de manera gratuïta.

Pròximament es durà a terme una presentació d’aquesta nova eina al municipi per explicar-ne els detalls.