Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, un d'ells menor d'edat i n'han denunciat dos més -també dues noies menors d'edat- per agredir aquest diumenge dos vigilants de seguretat a l'estació de tren de Blanes.

El fets es van produir cap a tres quarts de nou del matí quan els treballadors van haver d'informar els joves que agafaven el tren que no podrien anar amb el tren cap a Barcelona a causa de l'esvoranc que s'havia produït pel fort onatge al Maresme. Com a transport alternatiu, Renfe va habilitar el servei d'autobús.

Arran d'això, segons la policia, un grup d'un centenar de joves que tornava de festa a la zona d'oci nocturn de Blanes va començar a revelar-se, pujant a algun tren i protestant.

Va ser en aquell moment, quan els agents de seguretat privada els van intentar aturar i dos d'ells -n'hi havia tres a l'equipament ferroviari- van rebre cops de puny i empentes.

Arran dels aldarulls van alertar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Blanes i ambdós cossos es van desplaçar fins a la zona.

Finalment, dos dels vigilants de seguretat privada van resultar ferits. Un d'ells per un fort cop al cap i l'altre, pels cops i empentes. Un d'ells va ser traslladat pel SEM a l'hospital comarcal de Blanes i va rebre punts de sutura.

Els Mossos d'Esquadra per la seva banda van detenir dos joves i en van denunciar dos més. Dels implicats, tres són menors d'edat. Tots han acabat acusats de ser els presumptes autors d'un delicte de lesions i un d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

L'ADN Sindicat de Seguretat i Serveis de Catalunya ha fet pública l'agressió a les xarxes socials, on denuncia la manca d'efectius i dona suport als efectius agredits.