Condemnat a 3 anys de presó per robar un televisor a Lloret

El lladre acumula tres sentències fermes per robatoris amb violència

A la dreta, el condemnat pel robatori durant la vista a l'Audiència.

A la dreta, el condemnat pel robatori durant la vista a l'Audiència. / Ariadna Sala

Ariadna Sala

Ariadna Sala

L'Audiència de Girona ha condemnat un home a tres anys de presó per robar un televisor d'un habitatge de Lloret de Mar el 2020. El processat, que acumula tres sentències fermes per robatoris amb violència, ha admès els fets davant del tribunal de la secció tercera, i les parts s'han avingut a pactar.

La fiscalia li demanava inicialment 5 anys de presó en considerar que els seus antecedents penals suposaven una circumstància agreujant tot i que el robatori consistís en la sostracció d'un televisor, que s'ha taxat en 305 euros.

El robatori va tenir lloc durant la matinada del 3 de juny de 2020 en un habitatge del municipi. El condemnat va escalar fins a la teulada d'un dels edificis contigus al de la víctima i va aconseguir arribar fins a la terrassa. Va accedir a l'interior a través d'una porta corredissa i va entrar al pis, d'on va extreure el televisor.

El 2018 va ser condemnat en sentència ferma en dues ocasions per robatoris amb violència a penes de 2 anys i 6 mesos de presó. El 2020 també va ser condemnat a un any de presó.

El fiscal ha canviat les seves conclusions provisionals afegint l'atenuant de dilacions indegudes, donat que la causa va estar paralitzada durant 1 any i mig per motius aliens a l'acusat. Actualment, l'home està dins un centre penitenciari.