L'aigua de la pluja és un recurs natural que no hauríem de desaprofitar. Existeixen diversos mecanismes i sistemes pensats en l'aprofitament d'aquesta aigua per a diferents usos. Des de la professionalitat i l'experiència que acredita des de 1995, l'empresa gironina Canals Pluvials Girona et pot oferir diverses solucions per a la recollida i estalvi de les aigües de pluja.

La seva activitat consisteix en la instal·lació, neteja i manteniment de canals pluvials d'alumini, coure o zinc i el seu camp d'actuació bàsicament són les províncies de Girona i Barcelona. La seva professionalitat es tradueix en la confiança dipositada pels clients, i ho demostra el fet que han realitzat més de mil instal·lacions a Catalunya. Per oferir aquesta qualitat en la feina també es nodreixen dels millors proveïdors i de productes de gran qualitat. Canals Pluvials Girona et pot fer un pressupost sense compromís i detallat i ajustat a les necessitats de cada persona. Cada instal·lació està personalitzada en funció de les seves necessitats i un cop feta la col·locació del sistema d'aprofitament també ?s'ofereix la feina de manteniment per garantir una llarga conservació.

DEL CANAL PLUVIAL AL DIPÒSIT

El canal pluvial es fabrica a mida en el mateix lloc en el qual s’instal·la i això permet, segons expliquen els responsables de l’empresa, la fabricació en trams rectes de fins a 40 metres facilitant

així que no hi hagi juntes.

El resultat és una sola peça. Asseguren també que aquest mètode d’acoblament de totes les peces com colzes, baixants i altres accessoris fa pràcticament impossible la pèrdua d’aigua. Per tant, l’aprofitament està assegurat. Una altra solució que ens proposen són els dipòsits. Si el que es busca és recollir l’aigua de teulats i terrasses existeix una àmplia gamma de dipòsits molt estètics i que s’adapten a qualsevol mida i forma.