Dues joves veïnes de Saragossa sofreixen en l'actualitat una depressió cronificada després d'haver patit durant 12 anys abusos sexuals per part del seu padrastre. La tercera víctima és la seva filla biològica. Ho van denunciar l'any passat i el presumpte autor d'aquesta violència sexual afronta entre 24 i 33 anys de presó que sol·liciten les acusacions particular i pública.

Els fets pels quals s'asseurà L. L. P. a la banqueta de l'Audiència de Saragossa es remunten a 2008 quan vivien als Estats Units. Segons van relatar, l'acusat va efectuar tocaments a les menors i ja a Espanya els sol·licitava de manera alternativa, que dormissin amb ell en el sofà de la sala d'estar.Així, suposadament, des de l'any 2008 fins a abril de 2020, tenint inicialment una d'elles 8 anys.

Respecte a una altra d'elles, que tenia 9 anys, l'acusat, suposadament, es ficava en el seu llit efectuant-li tocaments, que va continuar efectuant quan aquesta al seu requeriment dormia amb ell en el sofà fins al juny de 2019, ja que a causa de la depressió que la menor patia va començar a dormir amb la seva mare. L'advocat de l'acusació, Rafael Ariza, ressalta que les víctimes «han hagut de ser tractades de greus seqüeles psicològiques en centre de salut de Sagasta», a la capital aragonesa.

L L. P. va estar a la presó provisional per aquests fets, aconseguint la llibertat a petició del seu advocat Alejandro Sarasa, encara que amb la condició de no poder-se acostar a elles ni comunicar-se.