La policia espanyola ha interceptat tres enviaments de cocaïna transportats per una parella d'una banda, i per un home de l'altra, la major part dels quals ocults als seus organismes. Als dos primers, que arribaven de Sao Paulo, al Brasil, se'ls va comissar 4,5 quilos de l'estupefaent. El tercer, procedent de Buenos Aires (Argentina), en duia 500 grams, igualment dins del cos.

Tots tres procedien de vols dels que la policia anomena 'calents'. De la parella que arribava de Sao Paulo, ambdós de nacionalitat brasilera, l'home duia als calçotets un cilindre que pesava 1.100 grams que va resultar ser cocaïna. Després de l'interrogatori que se li va fer, se'l va traslladar a un centre sanitari per fer-li radiografies. La prova va certificar que duia 90 boles a dins la panxa, també plenes de cocaïna, per un pes total d'un quilo.

Pel que fa a la dona, duia als sostenidors dos paquets de forma ovalada també amb cocaïna i un pes total de 1.400 grams. També va ser traslladada a un centre sanitari on va treure un altre paquet de la roba interior i en va expulsar un quart que duia a la vagina. Aquests dos nous paquets pesaven un quilo en total.

Pel que fa al tercer detingut, un ciutadà paraguaià procedent de Buenos Aires, duia dins l'organisme 43 boles que contenien 500 grams de cocaïna.

Els detinguts, als quals se'ls imputen delictes contra la salut pública, van ser posats a disposició del jutge, que en va decretar l'ingrés a presó.