La Guàrdia Civil ha detingut a Torrevieja a un home de 43 anys i nacionalitat espanyola acusat d'agredir sexualment a la seva filla d'11 anys en obligar-la a masturbar-lo i realitzar-li una fel·lació a canvi de pagar-li un videojoc, segons han confirmat fonts pròximes a la investigació. El progenitor ha passat a disposició judicial aquest dimarts a Torrevieja i ha quedat en llibertat amb càrrecs, segons les mateixes fonts.

EN ABSÈNCIA DE LA MARE

Els fets van passar divendres passat en un domicili de Torrevieja, aprofitant que la mare havia sortit a fer unes compres. La nena necessitava pagar per a jugar a un videojoc, circumstància que suposadament va aprofitar el pare per a obligar-la al fet que el masturbés i li fes una fel·lació a canvi de pagar-ho.

La menor va fer el que li va demanar el pare, però quan la seva mare va tornar al domicili li va explicar allò que havia passat. La mare va marxar a denunciar els fets davant la Guàrdia Civil de Torrevieja i el pare va ser capturat aquest passat dilluns a primera hora del matí després de fugir en conèixer que seria denunciat.

El progenitor va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil, on la Policia Judicial va instruir les corresponents diligències abans de posar-lo aquest dimarts a la disposició del jutjat de guàrdia. El pare ha quedat en llibertat provisional, sense que hagin transcendit les mesures cautelars que presumiblement ha hagut d'adoptar el jutjat.