Una companyia de disseny i comunicació ha plantejat un projecte destinat a convertir Instagram en una càmera fotogràfica física. El principal objectiu de Instagram Socialmatic Camera és traslladar a una càmera analògica totes i cadascuna de les característiques de l'actual aplicació mòbil.

L'empresa de disseny i comunicació ADR Studio compara aquesta càmera amb la clàssica Polaroid ja que permet imprimir fotografies directament. "Gràcies al seu sistema d'impressió intern", l'usuari podrà traslladar a paper els seus treballs a través de Instagram Paper Sheets ", explica ADR al seu web.

La impressió de les fotografies ideada per aquesta companyia és d'allò més interessant. A més d'incloure la imatge en la impressió, també s'incorporarà el nom d'usuari i un codi QR perquè altres usuaris puguin accedir al perfil a la xarxa social amb només escanejar. Per facilitar la difusió d'aquestes fotografies físiques, es imprimirien en forma d'adhesiu, amb un adhesiu a la part posterior.

La càmera Instagram, de moment només una idea, no només es queda en el món analògic. Gràcies al seu propi sistema operatiu permetria compartir fotografies en xarxes socials, com és el cas de Facebook, que té més de 900 milions d'usuaris.

Al marge de les seves característiques, aquest concepte destaca pel seu acurat disseny, calcat al popular logotip de Instagram. Pantalla tàctil de 4:3, flash integrat, wifi i bluetooth seran altres dels aspectes tècnics que integrarà una càmera que, de moment, "és només un concepte".

Instagram en una de les xarxes socials fotogràfiques més importants del món. Es va fundar a finals de 2010 i en poc més d'un any va aconseguir més de 27 milions d'usuaris, tot i que únicament era present en forma d'aplicació per iOS.

A principis d'abril, Instagram anunciar el llançament de l'aplicació per Android, el sistema operatiu més popular del món, creat per Google. Aquest anunci va convèncer a Facebook per comprar la companyia, una idea que feia temps estudiant. La xarxa social fundada per Mark Zuckerberg va pagar per Instagram 1.000 milions de dòlars.

¡Nuevo! Haz clic en las palabras anteriores para editar y ver traducciones alternativas. Descartar