Fujitsu ha anunciat en el seu esdeveniment internacional celebrat avui a Barcelona, “IT Future 2012” el llançament de dos ultrabooks, els nous LIFEBOOK U772 y UH572. Uns models que la companya nipona ha desenvolupat per a oferir a professionals, el màxim rendiment, seguritat incorporada y una gran autonomia. El LIFEBOOK U772 és, sens dubte, el company perfecte de viatge i el UH572 una autèntica oficina mòbil. Tots dos incorporen la 3ª generació de processadors Intel® Core™, amb el que s’ha aconseguit dotar a aquests models d’una potent bateria. Elegants i resistents, el seu exterior s’ha desenvolupat a partir d’una carcassa d’ aliatge de magnesi i/o alumini. A més, és important assenyalar que aquests dos equips ofereixen en el panel tàctil del ratolí, un reconeixement multi-tàctil gestual a més dels botons integrats.

En concret, el LIFEBOOK U772 és perfecte per a professionals que tenen constants viatges de negoci, ja que la seva bateria de llarga duració, la seva alta capacitat de resposta i les seves funcions de seguritat avançades, proporcionen tota la mobilitat que es necessita. Es distingeix per la seva pantalla WXGA HD sense marc, que ofereix una visió de punta a punta en l’equip. També, és important distingir dins de les seves opcions el seu replicador de ports opcional de fàcil acoblament, que permet connectar un monitor extern, ratolí i teclat. Aquest ultrabook, amb un pes de 1,4 quilos i una pantalla de 14 polzades, té una ràpida arrencada i una duració de la seva bateria en ple ús de 10 hores. Per aquests motius, el converteix en el company perfecte de negocis per a portar a la oficina o a la cartera.

Estan disponibles amb dos processadors, Intel® Core™ i5 o Intel® Core™ i7, els dos amb tecnologia Turbo Boost, que aporta als seus usuaris una gran potència i rendiment, per a executar amb total tranquil·litat la majoria dels programes, que es necessiten en els entorns de negoci. Es poden també adquirir amb WWAN 3G o 4G opcional. A més, té les opcions de platejat o roig. És un dels primers ultrabooks professionals que té un gran disc dur, SSD, que junt a la tecnologia d’ Intel® d’ inici ràpid ExpressCache®, facilita als usuaris tornar a treballar d’ immediat després del modo d’espera, prolongant la duració de la bateria i accelerant també el rendiment del disc dur. Finalment, un indicador LED de la seva càmera web d’alta definició, alerta als usuaris si està encesa per a estalviar el màxim d’ energia.

D’altra banda, el LIFEBOOK UH572 és una oficina mòbil de solament 1,6 quilos i una pantalla de 13,3 polzades, també és impulsat pel processador d’Intel® Core™i5 amb tecnologia Turbo Boost. Es tracta de l’equip perfecte per a treballar en qualsevol situació. Les seves dimensions reduïdes, un disseny prim i aspecte refinat amb dos opcions de color platejat i roig, fan que l’equip atregui l’atenció allà on va. Ofereix una duració de la bateria de 9 hores i incorpora l’última WiDI2 Intel® (Wireless Dsiplay), aquest equip dóna la possibilitat de connectar-se a la televisió sens fil, o utilitzant el port HDMI, per a connectar-se a un equip d’alta definició gran i gaudir de presentacions de diapositives o vídeo streaming.

La seguritat, un valor molt desitjat

Salvaguardar la identitat personal i de la informació segueix sent una prioritat per a Fujitsu i especialment per a aquests dos ultrabooks que avui s’han presentat. Per això, entre els elements de seguritat que tenen, està el Intel® Anti Theft Technology, Computrace® BIOS, HDD protecció de la contrasenya i un candau Kensington®. En el cas concret del model U772, inclou alguns elements que porten la seguritat a un nivell superior i per això incorpora Trusted Platform Module (TPM) i un sensor biomètric de empremtes digitals. També el UH572 té com a valor diferencial la proposta de Intel® Identity Protection.

Per a Penélope Mantiñan, Product Manager de Clients de Fujitsu “Els nostres nous ultrabooks són, una vegada més, una aposta de Fujitsu en disseny, rendiment, seguritat i connectivitat. Tots dos es converteixen en l’equip perfecte per a poder treballar còmodament allà on es vulgui, gràcies a la seva versatilitat. Són capaços de satisfer les necessitats dels usuaris més exigents. Elegants, lleugers i de dimensions reduïdes. Una vegada més, aportem a un mercat ja madur uns models que aporten el màxim de mobilitat i emoció”.