Ouya, la nova consola de videojocs amb sistema operatiu Android, estarà disponible a partir del juny. La videoconsola disposarà d'un catàleg de videojocs gratuïts i dóna l'opció de compra posterior. Els desenvolupadors "no volen que l'usuari compri cap joc si no està del tot segur que li agradarà".

La consola, finançada per crowdfunding, serà totalment hackejable. Els usuaris, a més, podran modificar o, fins i tot, crear els seus propis jocs. S'espera que suposi la confirmació d'Android com a plataforma de desenvolupament de jocs. Uhrman ha explicat que, d'aquesta manera, "s'enriquirà l'ecosistema de la videoconsola".

Igual que succeeix amb els smartphones, es llançaran noves versions de la consola cada any. Uhrman explica que "hi haurà una Ouya 2 i una Ouya 3 en les quals s'incorporaran millores com millors processadors o major capacitat de la memòria." "Tots els jocs són compatibles amb els nous models", va afegir. El preu no augmentarà en les noves versions de la consola.

Les primeres versions de Ouya estaran destinades a aquells que van participar en el projecte de crowdfunding o hagin presentat reservat la consola a la seva pàgina web oficial. Els que es vulguin arriscar a esperar la seva sortida al mercat podran adquirir a Amazon, GameStop o BestBuy. El seu preu rondarà els 80 euros i inclourà la consola i un comandament.