28 de desembre de 2015
28.12.2015
Missatgeria mòbil 

Envia felicitacions múltiples per WhatsApp evitant els grups

L'opció 'Nova difusió' de l'aplicació permet triar un per un els contactes als quals volem felicitar

28.12.2015 | 16:35
Envia felicitacions múltiples per WhatsApp evitant els grups

Felicitar el Nadal o l'Any Nou per WhatsApp als nostres amics o companys de la feina és molt fàcil si comptem amb grups específics en aquesta aplicació, però molts usuaris de la plataforma de missatgeria desconeixen que també es poden enviar a diverses persones sense necessitat de crear un grup per a això.

Si ja tens pensada quina serà la teva felicitació de Nadal, el següent pas serà enviar-la. Com afortunadament són moltes les persones a les que vols que arribi el missatge, WhatsApp t'ho facilita amb una funció poc coneguda i poc utilitzada.

Per això, només hauràs de triar si vols enviar text, imatge o un vídeo i a quins contactes desitges que arribi gràcies a l'opció 'Nova difusió'. Un cop enviat, tots els contactes rebran aquest missatge de felicitació de Nadal sense que hagis de repetir l'operació, sense haver d'estar copiant i enganxant i sense que els teus contactes sàpiguen que has fet aquest mateix enviament a molts més persones.

Pas 1. Accedeix a l'aplicació i al botó de 'Menú' tria l'opció de 'Nova difusió'.

Pas 2. Si tens clar a les persones a les que vols que arribi el teu difusió, escriu nom per nom i afegeix aquests contactes al teu llistat. Però si prefereixes assegurar-te, escriu el nom d'un primer contacte i a continuació prem '+'. Així, es desplegarà la llista de contactes i podràs anar seleccionant els que vulguis d'un a un.

Pas 3. Un cop elegits tots els destinataris, només haurem de prémer el botó 'Crear' que apareix a la part superior dreta de la pantalla i afegir el missatge i les imatges o vídeo en el cas que vulguem incloure-les. Amb això, els contactes escollits rebran el missatge en una conversa de WhatsApp a part i sense saber a què més destinataris els ha arribat la difusió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook