Samsung ha presentat a l'oficina de patents 10 nous dissenys de telèfons plegables. Es tracta de telèfons intel·ligents amb pantalles enrotllables, desplaçables i lliscants.

Les patents són representatives de la visió de Samsung sobre el futur dels telèfons plegables. Samsung ha seguit així l'estela d'Apple, que recentment va presentar 10 patents sobre telèfons plegables per al futur.

Algunes d'aquestes patents són realment cridaneres, una de les quals mostra un dispositiu amb un cos similar al d'un smartphone estàndard. Tot i això, un extrem s'estén per transformar el dispositiu en una petita tauleta. És la mateixa idea general d'un telèfon com el Z Fold 4, però aconsegueix el telèfon híbrid/tauleta amb un disseny diferent en relació amb la informació de Digital Trends.

El gegant tecnològic coreà ja domina el mercat dels smartphones plegables amb les sèries Fold i Flip. I aquestes patents indiquen que la marca va de debò a l'hora de portar els seus terminals plegables a un nivell molt més ambiciós. De fet, la companyia ha estat treballant en el disseny d'un telèfon multiplegable i ha variat substancialment la situació.