TV3 estrenarà dijous que ve la sèrie Infidels, que pretén explicar la realitat des d'un punt de vista femení a partir de la vida de les seves cinc protagonistes. La nova sèrie s'emetrà cada dijous a partir de les 22.20h i cada capítol té una durada de 50 minuts.

Infidels reflecteix l'amistat de cinc dones de diferents edats que es dediquen a diverses professions. Montse Germán (El càstig), Montse Guallar (El cor de la ciutat), Ingrid Rubio (Secrets de família), Sílvia Bel (Ventdelplà) i Aïna Clotet (El cor de la ciutat) són les cinc protagonistes d'aquesta sèrie coral. La producció també té la participació de Dolo Beltrán, vocalista del trio català Pastora.

Cada capítol té dues trames diferents en les quals s'intercalaran petites històries per trencar el dramatisme de cada història. La sèrie, produïda per Diagonal TV, recull les infidelitats i les traïcions que les mateixes protagonistes s'amaguen, així com el seu dia a dia, la seva feina, la seva vida en parella i els seus moments d'oci. Al repartiment femení se sumen els actors Nacho Fresneda, Julio Manrique, Marc Martínez o Francesc Orella, que interpreten els papers de marits, amics, amants i companys de feina d'elles.