11 de agost de 2016
11.08.2016

«Joc de trons» presentarà un musical inspirat en els Set Regnes

11.08.2016 | 07:28
Els personatges de «Joc de trons».

La cadena nord-americana HBO s'uneix amb Live Nation per presentar un espectacle musical inspirat en la famosa sèrie de televisió Joc de trons. Després de l'èxit de l'última temporada de la producció, els creadors volen adaptar-la a una gira de concerts sota el nom Game of Thrones Live Concert Experience. L'espectacle serà un viatge musical a través dels Set Regnes jugant amb la música, imatges de la sèrie i noves escenes rodades exclusivament per a l'ocasió. El recorregut farà parades als llocs clau com Winterfell, The Wall, King's Landing, Braavos o Mereen.
Ramin Djawadi, el compositor de la música de la sèrie, serà també l'encarregat de posar so a aquesta versió musical de l'obra. «Durant les últimes sis temporades de Joc de trons he estat extraordinàriament inspirat en compondre la música per a David Benioff, D.B. Weiss i la seva extreordinària adaptació de l'obra de George R.R. Martin», comenta Djawadi en la roda de premsa de presentació del projecte. «Ara, combinant la música amb la tecnologia més avançada, portarem l'espectacular món de Ponent fins els seus fans amb un concert en directe que serà una experiència única», afegeix.
El musical s'estrenarà el 15 de febrer a Kansas i farà una gira pels Estats Units que finalitzarà el 2 d'abril a Portland.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook