12 de agost de 2017
12.08.2017

Netflix adquireix l'editorial de còmics Millarworld

?La plataforma de pagament donarà vida als diferents personatges en forma de sèries de televisió, pel·lícules i també programes infantils

12.08.2017 | 07:12
Cartell de «Kick-Ass».

L'empresa d'entreteniment Netflix ha adquirit l'editorial de còmics Millarworld. Fundada per Mark Millar, aquesta és una de les més importants del món i ha generat històries com Kick-Ass, Kingsman o Old Man Logan.

D'aquesta manera, Netflix i Millar han arribat a un acord pel qual la plataforma de pagament donarà vida als personatges de l'editorial en forma de sèries, pel·lícules i programes infantils.

La maniobra forma part de l'estratègia de Netflix d'adquirir i desenvolupar propietat intel·lectual pròpia. En aquest sentit, l'editorial ha confirmat que seguirà creant històries i personatges, però a partir d'ara sempre ho farà sota l'etiqueta de Netflix.

El cap de continguts de la plataforma, Ted Sarandos, va assegurar que «estem desitjant aprofitar el poder creatiu de Millarworld i inciar una nova era en la narrativa global», mentre que Millar va declarar que estava enamorat de Netflix i va afegir que la plataforma «és el futur».

Alguns dels personatges de l'editorial han gaudit d'un gran èxit, s'han dut a la gran pantalla, i s'ha aconseguit entre Wanted, Kick-Ass i Kingsman una recaptació de gairebé mil milions de dòlars.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema