28 de novembre de 2018
28.11.2018
Diari de Girona

TV3 i IB3 posen en marxa el canal en català Bon Dia TV

La plataforma digital busca establir sinergies entre les televisions de territoris pròxims que comparteixen història, llengua i cultura

28.11.2018 | 00:53
TV3 i IB3 posen en marxa el canal en català Bon Dia TV

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) han posat en marxa el Bon Dia TV, un canal digital de continguts audiovisuals dels territoris de parla catalana. La nova plataforma pretén establir sinergies amb les televisions dels territoris més pròxims que comparteixen història, llengua i cultura per facilitar la producció i circulació de productes audiovisuals. El canal emet continguts de les dues televisions amb una programació adreçada a un públic generalista i un marcat caràcter social i cultural.

Concretament, de dilluns a divendres s'emetran reportatges i programes divulgatius de cuina, viatges i llengua. Tindran d'aliats Santi Taura ( Cuina amb Santi Taura) o Marc Ribas ( Cuines), que s'acompanyaran de programes com Benvinguts a l'hort, amb Ada Parellada, Cuina x solters, amb Ismael Prados, Al vostre gust, amb Tana Collados, La salut al cistell, amb Marcel Gorgori, o el programa d'alimentació i nutrició Fred i Calent. També donaran a conèixer la diversitat de cada comarca amb Manolo Barahoma i Pedro Carbonell ( Gent de la mar), Quim Masferrer ( El foraster), Marta Gilbert ( Salpem!), Marc de las Heras ( GR Pirineus, Terres del Sud, Barcelona) o Ferran Torrent i Empar Moliner ( Cosins germans).

Quant a la ficció d'IB3 i TV3, s'emetrà Hotel Bellavista, Mai neva a Ciutat, KMM, 39+1, El crac, Cites, Gran Nord, Estació d'enllaç, Majoria absoluta, Temps de silenci, Nissaga de poder, Teresines S.A. o Porca misèria, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook