Inés del alma mía, la nova sèrie d'RTVE que adapta la novel·la homònima d'Isabel Allende, ja ha completat el seu elenc. Als protagonistes, Elena Rivera, Eduardo Noriega i Benjamí Vicuña, se'ls van afegir ahir Francesc Orella ( Merlí), Enrique Arce ( La Casa de Papel), Carlos Bardem ( Traición) i Federico Aguado ( La peste).

La sèrie consta de vuit episodis en què seguim la història d'Inés Suárez (Elena Rivera), una jove que viatja al Nou Món a la recerca del seu marit Juan de Màlaga (Carlos Serrano). Allà coneixerà Pedro de Valdivia (Eduardo Noriega), un famós conqueridor espanyol amb el qual compatirà un romanç inoblidable i amb qui es convertirà en artífex del naixement d'una nació.

La resta dels actors són Daniela Ramírez ( Los arxivos del cardenal), Antonia Giesen ( Verdades ocultas), Carlos Serrano ( El secreto del Puente Viejo), Ismael Martínez ( El Ministerio del Tiempo), Juan Fernández ( La casa de papel), Mauricio Paniagua ( Monzón) i Andrea Trepat ( Mar de plástico).

L'enregistrament de ficció, produïda per Boomerang TV i Chilevisión, començarà el dilluns 2 de setembre. Tindrà lloc en escenaris naturals d'Extremadura i de Granada. Serà a partir del 23 de setembre quan la producció es traslladarà als espectaculars paisatges de Xile, com el desert d'Atacama, i del Perú. La ficció es podrà veure també a Chilevisión i a través de la plataforma en línia Amazon Prime Video.