La plataforma de contingut audiovisual HBO estrenarà el 29 de juliol l'adaptació del llibre El asesino sin rostro. Una mujer a la caza del psicópata que aterrorizó California (RBA), de la periodista i guionista Michelle McNamara. Segons ha informat RBA, la sèrie documental de sis parts està basada en el llibre de McNamara, que «explora la investigació sobre el fosc univers d'un depredador sexual i assassí en sèrie» que va actuar als 70 a Califòrnia.

Després d'estudiar els hàbits de les seves víctimes, el criminal les assaltava a casa. Va començar violant dones i més endavant es va convertir en assassí. Va portar el terror a un altre estat i, de cop, va cessar la seva activitat criminal i el seu rastre va desaparèixer.

Dècades més tard, McNamara es va sentir atreta per aquest cas sense resoldre i va reobrir pel seu compte la investigació , «una tasca que li va costar la vida», segons RBA.

La sèrie compta amb imatges d'arxiu, arxius policials, noves entrevistes exclusives amb detectius, supervivents i familiars de l'assassí per teixir una imatge «completa» de la investigació.