El dissabte 24 d'octubre, el canal 33 estrenarà el nou programa musical Clipping, que oferirà una àmplia selecció de clips de qualitat per mostrar l'actualitat de la creació musical i audiovisual. Segons ha informat la CCMA, el nou espai donarà cabuda als artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d'un miler de videoclips en català. Clipping és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Enderrock i amb el suport de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Cada espai donarà cabuda a una quinzena de clips catalans de qualitat, posant-los en context a través dels mateixos artistes i realitzadors, amb un tractament de caire periodístic.

El programa difondrà la música popular de proximitat amb un format dinàmic i desenfadat, a més de donar cabuda a la participació dels espectadors per votar a través de les xarxes socials.

Clipping es podrà seguir a través de diverses plataformes i inclourà seccions interactives com El clip de la setmana, Fabricants de clips, La nevera i El clipping de.