A l'hora d'escollir un destí turístic, passar unes vacances, una sortida o una escapada de cap de setmana opten sempre per la llibertat. Busquem llibertat de moviments per gaudir al màxim i això ens ho dona el lloguer de furgonetes càmper. Són vehicles que estan perfectament adaptats a totes les comoditats que pot oferir una casa rodant. És simplement portar la casa al damunt i tot el que necessitem per gaudir amb la màxima llibertat de les nostres vacances o estones de lleure.

A Bravavans això ho tenen molt clar perquè, a més, parteixen de la pròpia experiència personal. La seva experiència i bagatge personal és el que ara transmeten amb el lloguer d'aquest tipus de vehicles. En Carles i la seva parella, la Carla, es van iniciar en els viatges en furgoneta quan encara no havien nascut els seus fills, l'Oriol i l'Eudald. Ara tampoc han renunciat a fer-ho, al contrari, fins i tot han afegit als seus viatges el seu gos, l'Edel, i és que aquest tipus de furgonetes permeten també viatjar amb la mascota. La seva experiència personal es nota a l'hora de transmetre el seu coneixement en aquest món del càmper. A Bravavans podràs llogar un vehicle totalment equipat i la teva única preocupació serà escollir el destí i preparar l'equipatge.

Per a qui no s'hagi iniciat mai en aquest món, és molt fàcil. Tal com ens expliquen des de Bravavans, hi ha a disposició dels clients un catàleg de vídeos al seu canal de YouTube on s'ofereixen totes les explicacions necessàries. A més, durant tot el viatge, hi haurà a la seva disposició un tutelatge per si surt alguna adversitat i un telèfon d'atenció personal les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

Tots els seus vehicles són nous, perfectament revisats, passen un control sanitari d'acord amb l'actual normativa -les furgonetes es netegen amb un canó d'ozó per donar les màximes garanties-, assegurança a tot risc, assistència en carretera i un kit de seguretat inclòs en el preu del lloguer. Hi ha dos models: la Càmper Gran Volum per a dues persones amb llit de matrimoni, dutxa amb aigua calenta i bany privat i la Càmper Gran Volum per a 4 persones amb tota mena de comoditats. El lloguer inclou tot un kit de cuina i vaixella, entre d'altres, però per a més informació el més aconsellable és fer un cop d'ull a www.bravavans.com