24 de octubre de 2013
24.10.2013
Diari de Girona

La UdG ofereix un nou postgrau sobre l'estudi dels primats

Està dirigit a llicenciats, graduats o professionals científics que vulguin aprofundir en el coneixement teòric i pràctic sobre aquest camp

24.10.2013 | 18:36
La UdG ofereix un nou postgrau sobre l'estudi dels primats

La Universitat de Girona (UdG) amb la col·laboració de la Fundació Mona ha creat el primer postgrau dedicat a la investigació dels primats. El nou curs, anomenat 'Postgrau en Primatologia: Investigació i Pràctica' s'impartirà a la UdG i aprofundeix en l'estudi del comportament dels primats per entendre l'evolució i gènesi de la conducta humana. A més, també explicarà la conservació d'aquestes espècies de mamífers en llibertat i la seva cura en captiveri. El postgrau, el primer i únic d'aquestes característiques a tot Espanya, està dirigit a diplomats, llicenciats o professionals de qualsevol disciplina científica que vulguin aprofundir en aquest camp. Les classes començaran el 15 de novembre.

Aquest dijous s'ha presentat a la seu de la Fundació Universitat de Girona la primera edició del Postgrau en Primatologia: Investigació i Pràctica organitzat per la Fundació Universitat de Girona i el Centre de Recuperació de Primats Fundació Mona de Riudellots de la Selva. L'acte ha comptat amb la presència del director general de la Fundació Universitat de Girona, Joan Saurina, i la directora de la Fundació Mona, Olga Feliu.

Aquest postgrau és el primer i únic que hi ha d'aquestes característiques a les comarques gironines i estudiarà el comportament dels primats, una de les ciències fonamentals per comprendre l'evolució de la conducta humana. Té com objectiu formar els nous primatòlegs del futur i pretén convertir-se en un referent a nivell nacional i europeu.

El nou postgrau oferirà una formació interdisciplinària on els assistents podran posar en pràctica els seus coneixements i els mètodes de la primatologia apresos sota la tutela de professionals especialitzats en les àrees de comportament, cognició, evolució i benestar animal. Alguns dels temes que tracta el nou postgrau són tècniques, instruments i materials necessaris per a la investigació dels primats, conceptes bàsics sobra la conservació de la biodiversitat o conèixer el món professional de la primatologia. Els interessats hauran d'enviar el seu currículum i una carta de motivació al correu 'info.fundacioif@udg.edu' i, en funció del perfil del candidat, es realitzarà una entrevista personal.

El postgrau, que té un preu de 1.775 euros, s'impartirà els divendres i dissabtes a la Universitat de Girona i a la seu de la Fundació Mona. Les classes començaran el proper 15 de novembre i finalitzaran el 13 juny del 2014.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

UDG

Les sis dobles titulacions de la Universitat de Girona
Les sis dobles titulacions de la Universitat de Girona

Les sis dobles titulacions de la Universitat de Girona

La UdG ofereix el curs 2013-2014 una possibilitat de formació més completa per a un mercat laboral...

La UdG descobreix un nou material per tractar aigües contaminades amb benzines

La UdG descobreix un nou material per tractar aigües contaminades amb benzines

Investigadors del Laboratori d'Enginyeria Química i Ambiental treballen conjuntament amb un centre...

Patenten un mètode que millora el mesurament continu de glucosa en pacients diabètics

Es tracta d'un nou algoritme de calibratge que han desenvolupat juntament amb investigadors de la...

La UdG oferirà per primera vegada sis dobles titulacions

La UdG oferirà per primera vegada sis dobles titulacions

Anna Maria Geli assegura que «no podem ni volem» assumir una retallada superior al 2% en el...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema