Aquesta no és, de moment, la temporada d'Alberto Perea. El fitxatge estrella del Llagostera per la temporada del debut a Segona A s'ha tornat a lesionar i podria estar de baixa fins a principis de l'any que ve. L'exjugador del Rayo va haver de ser substituït dissabte al camp de l'Sporting abans del descans per una lesió muscular que ahir es va confirmar després de les pertinents proves mèdiques: trencament fibril·lar d'1'5 centímetres al bíceps femoral de la cuixa esquerre i un període de baixa estimat d'entre quatre i cinc setmanes, tot i que aquest termini es podria intentar escurçar a dues o tres si la recuperació fos bona.

Perea només ha pogut disputar 316 minuts aquesta temporada per culpa d'una altra esió que li va fer la guitza després de la jornada inaugural a Las Palmas, en un entrenament. El davanter tant sols ha pogut ser utilitzat en sis dels catorze partits de lliga que s'han disputat fins ara. Després de set setmanes aturat per un esquinç al genoll, va poder tornar a la gespa en l'empat al camp del Lugo i mica en mica s'estava posant en forma a còpia de minuts. Aquesta nova lesió aturarà de cop la progressió que havia protagonitzat un dels futbolistes cridats a ser referent d'aquest Llagostera.

Si la baixa s'allarga per quatre o cinc setmanes l'extrem no podrà reaparèixer fins principis de l'any que ve, qui sap si en el derbi contra el Girona del 3-4 de gener. Si fos així es perdria els quatre duels que resten fins a finals d'any, contra Betis i Ponferradina a casa i davant del Numància i l'Albacete a fora. Després encara tindria l'aturada de Nadal per acabar de fer la posada a punt.