El Llagostera ha encadenat la seva segona derrota consecutiva a la Lliga després de perdre aquesta tarda contra el Tenerife al Municipal Palamós-Costa Brava en un duel insípid al primer temps que s'ha decidit al segon acte gràcies a dos gols pràcticament calcats de Suso Santana, davanter i capità del conjunt canari.

En un duel dramàtic de la part baixa (s'enfrontaven el penúltim i l'últim de la classificació), la falta d'idees dels blaugrana, que gairebé no han generat ocasions a la porteria rival, ha estat la tònica dominant en un duel que ha anat de menys a més. Abans del descans, una rematada de Juanjo que ha sortit fora per ben poc ha estat l'únic argument dels homes d'Oriol Alsina, que només han apretat el pedal de l'accelerador al tram final, quan ja s'han vist per darrere en el marcador. Suso Santana, aprofitant la falta d'entesa dels dos centrals locals, ha batut Moragón als minuts 61 i 71, fent molt complicada la remuntada.

Pitu, que l'any passat va marcar dues dianes de falta al Tenerife, ha ogut retallar distàncies al minu 85 amb un llençament directe que ha tret el porter Dani Hernández. Poc després, Benja ha enviat fora un xut a boca de canó quan tenia la porteria buida, desaprofitant l'última ocasió per donar una mica d'emoció al partit.

0. Llagostera: Moragón; Masó, Fran Cruz, Escassi, Samu (Giva, min.73); Tito, Emilio (Pitu, min.63) Imaz, Querol; Juanjo; i Mosquito (Benja, min.59).

2. Tenerife: Dani Hernández; Cristian García (Ricardo León, min.90+), Raúl Cámara, Jiménez, Aurtenetxe; Ruiz, Germán, Pedro, Suso (Nano, min.87), Vitolo; i Lozano (Nadjib, min.75).

Gols: 0-1 min.62: Suso. 0-2, min.70: Suso.

Àrbitre: Juan Manuel López Amaya (comitè gallec). Ha amonestat els locals Tito, Benja, Samu i Fran Cruz, i els visitants Aurtenetxe, Alberto i Suso.

Incidències: Partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Endavant, jugat al municipal de Palamós-Costa Brava davant de 1.428 espectadors.